Nieuws
Algemene voorwaarden - Bart's ScooterService 2010-2012

Garantie.

1.    6 maanden garantie op montage van originele onderdelen ( let op: geen slijtage onderdelen), op een origineel motorblok, onbegrensd valt ook onder origineel motorblok.
2.    1 jaar garantie op een motorblokrevisie, origineel of origineel onbegrensd.
3.    Geen garantie op algemene slijtage onderdelen.
4.    Geen garantie op onderdelen welke niet bestemd zijn voor gebruik op de openbare weg.
5.    Geen garantie of aansprakelijkheid op afstelling of montage aan motorblok bij onderdelen welke niet bestemd zijn voor gebruik op de openbare weg. ( niet origineel motorblok )
6.    Mocht blijken dat er verkeerd is omgegaan met de scooter waardoor onderdelen kapot zijn gegaan of zelf aan de scooter of bromfiets is gesleuteld, dan vervalt ook de garantie.

Service.

1.    Mocht blijken dat u niet van onze diensten gebruik wilt maken, maar wij zijn wel naar u toegekomen en hebben het voertuig onderzocht, dan rekenen wij een vast bedrag van 25 Euro.
2.    Komen wij naar u toe voor pechservice binnen een straal van 35 km is dit gratis zolang u de scooter/bromfiets ook bij ons laat repareren, indien u dit niet doet wordt 25 euro in rekening gebracht.
3.    Indien geen directe betalings mogelijkheid pin of contant, dient de factuur binnen 5 werkdagen betaald te zijn op vermeld rekeningnr.
4.    Onze service is gratis zonder brandstof en uren kosten binnen een straal van max 35 kilometer.
5.    Wij rekenen geen vast uren tarief voor onze werkzaamheden, maar een vaste prijs calculatie op de verrichte werkzaamheden.
6.    Wij rekenen enkel een vast rij uren tarief van 35 euro, excl. € 0,27 brandstofkosten per extra gereden km mochten we naar u toe moeten komen buiten de straal van 35 kilometer.
7.    De rij uren en brandstofkosten vervallen bij een minimale afname van 4 scooters per dag buiten de 35 km. ( bijv. zakelijke afnemers )

Prijzen.

1.    Al onze vermelde prijzen zijn excl. 19 % BTW en excl. eventuele extra kosten.

Aansprakelijkheid.

1.    Geen enkele tekst of het idee " reparatie op locatie van Bart's ScooterService " mogen gekopieerd worden door derden. Hiervoor is uitsluitend toestemming nodig van de rechtmatige eigenaar.
2.    Indien wij wegens niet-nakoming van de overeenkomst door de koper kosten van rechtsbijstand moeten maken, is de koper verplicht de kosten volledig aan ons te vergoeden.
3.    Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor verkeerd gebruik of andere schades geleden door privé of zakelijk gebruik van uw scooter of bromfiets.
4.    Wij zijn alleen aansprakelijk op bovenstaande gestelde garantie, mits aan de garantievoorwaarden is voldaan, en wij vast stellen met u dat u daarvoor in aanmerking komt.
5.    Indien onduidelijkheid bestaat omtrent de uitleg van één of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden, dan dient de uitleg plaats te vinden 'naar de geest' van deze bepalingen.
6.    Indien zich tussen partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden

Onderdelen.

1.    Bij verzending van onderdelen naar u rekenen wij de standaard actuele TNT Post tarieven.
2.    Bij retourzending terug naar ons, zijn de verzendkosten voor uzelf.


Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 51293188

Lees onze Algemene Voorwaarden
Nieuws
De nr.1 specialist in onderhoud en reparatie van a-merk en chinese scooters en bromfietsen.
Volledige onderhouds beurt vanaf € 109 !
Verzekering
Onderdelen
Speciale aanpassingen
Zakelijke gebruiker
Elektrisch
Euro 4
Over ons
Home
Werkplaats
Contact
Links
Copyright Bart's ScooterService.nl - 2010-2022
Bart's ScooterService - Reparatie & Onderhoud van uw scooter/bromfiets           Tel: 0617808862
Stel onderhoud niet uit, kom op tijd, dit voorkomt dure reparaties ! Update 1 Oktober 2019: Let op dat je geen E10 benzine tankt met je scooter deze kan hier niet op lopen, tank altijd alleen E5 kwaliteit benzine !
Overig Nieuws
Openingstijden: Maandag 13.00 tot 21.00
Dinsdag t/m Vrijdag 08.30 tot 21.00
Zaterdag en Zondag GESLOTEN
Gesloten tijdens nationale feestdagen
Chinese Scooter