Nieuws
Lees onze Algemene Voorwaarden
Nieuws
Mijn interesse voor bromfietsen en scooters " de kleine motoren " is eigenlijk begonnen nog voor mijn 16de, toen ik mijn eerste scooter kocht. Wat begon met een ander uitlaatje, tot hobbymatig repareren voor vrienden, groeide langzaam uit tot het bedrijf wat ik in 2010 ben gestart.

Bart's ScooterService is dan ook geen dealer, maar een onafhankelijke garage, met de speciale aandacht naar reparatie en onderhoud/revisie van uw scooter of bromfiets. Praktijk ervaring staat bij mij voorop, en dat is ook het belangrijkste!

Waarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart? Omdat het zoveel beter kan ! Met name de kwaliteit, tevredenheid, service en prijs hierin wilde ik verbeteren.

Dit is mijn hobby en passie, en zolang het kan zal ik het blijven doen ! Garantie mits in uw recht, doen we niet moeilijk over.

De nr.1 specialist in onderhoud en reparatie van a-merk en chinese scooters en bromfietsen.
Volledige onderhouds beurt vanaf € 109 !
Verzekering
Onderdelen
Speciale aanpassingen
Zakelijke gebruiker
Elektrisch
Euro 4
Over ons
Home
Werkplaats
Contact
Links
Copyright Bart's ScooterService.nl - 2010-2022
Bart's ScooterService - Reparatie & Onderhoud van uw scooter/bromfiets           Tel: 0617808862
Stel onderhoud niet uit, kom op tijd, dit voorkomt dure reparaties ! Update 1 Oktober 2019: Let op dat je geen E10 benzine tankt met je scooter deze kan hier niet op lopen, tank altijd alleen E5 kwaliteit benzine !
Overig Nieuws
Openingstijden: Maandag 13.00 tot 21.00
Dinsdag t/m Vrijdag 08.30 tot 21.00
Zaterdag en Zondag GESLOTEN
Gesloten tijdens nationale feestdagen
Chinese Scooter